Gulvexperten måske Danmarks billigste trægulv

Gulvexperten Trægulve, laminat, vinyl og måtter

Vi køber rigtig meget trægulv, og derfor har vi nogle meget gode prisaftaler med vores leverandører. I det vi sælger alt vores trægulv og laminatgulv online, har vi ikke store udgifter til store udstillingslokaler på dyre adresser. Alle disse besparelser kommer dig tilgode som kunde iform af billigt trægulv og laminatgulv.

Ved I overhovedet noget om trægulv?

Ja, det gør vi faktisk. Alle der arbejder hos os, har arbejdet i træindustrien og i gulvbranchen i mange år. Derfor ved vi også, at det gulv vi sælger skal være i orden, og vi sælger ikke noget, vi ikke vil bruge selv. Desuden betyder det også, at vi kan give dig som kunde den rigtige rådgivning i dit valg af trægulv eller laminatgulv.Gulvexperten.dk har specialiseret sig indenfor

Hvilke slags gulve sælger I?

Gulvexperten.com sælger stort set alle slags trægulve: 3-stavs parketgulve, 1-stavs plankegulve i bredderne 145mm – 180mm og ekstra brede 240mm, massivt trægulv og 22mm trægulv til lægning på strøer. Stort set alle trægulvene er med limfri klik-system, som er hurtig og nemt at lægge. Laminatgulvet er tysk topkvalitet og kan ikke sammenlignes med billigt laminatgulv fra lavprisbyggemarkederne. Se også vores lyddæmpende underlag, som har en helt utrolig dæmpende effekt på trinlyd.

Gulvexperten.com sælger måske Danmarks billigste trægulv! – Og det uden at gå på kompromis med kvaliteten.
© 2018 HM Group. All rights reserved.