Billige-terrassebraedder Til private og erhverv

Danmarks største onlineforhandler af terrassebrædder

Billige-terrassebraedder.dk er Danmarks største onlineforhandler af terrassebrædder og facadebeklædning til private og erhverv. Vi har serviceret over hundredevis af tilfredse kunder siden virksomhedens start i år 2007. Billige-terrassebraedder.dk sælger terrassebrædder i hårdttræ i træsorterne: Ipe, cumaru, jatoba, teak, bangkirai, sucupira, thermo fyr, bambus og komposit.

Desuden sælges også FSC-certificerede terrassebrædder i cumaru og teak. Vores program indenfor beklædningsbrædder omfatter bl.a. Mahogni og Cedertræ.

Hos Billige-terrassebraedder.dk prioriterer vi højt at være på forkant med de nyeste trends indenfor træterrasser og træbeklædning. Derfor vil der også hele tiden være nye spændende produkter at finde på hjemmesiden.

Alle vores leverandører er nøje udvalgt efter kvalitet, pris og leveringssikkerhed. Kundeservice består kun af faguddannet personale som er parat til at give sagkyndige svar på alle dine spørgsmål.Vi har specialiseret sig i salg af terrassebrædder i hårdttræ. Vores produkter kan sammenlignes med de absolut bedste på markedet, men sælges langt billigere. Der er ingen lagerbinding og ingen fysiske forretninger hvilket muliggør en minimal avance på produkterne.
© 2018 HM Group. All rights reserved.